Men vad blev det igentligen?

3 - 0 Lillån - Yxhult (det är vad vi själva tror efter matchen)
2 - 0 Lillån - Yxhult
(resultat från öLFF)

Då var andra matchen efter uppehållet avklarad. Det var 3 säkra poäng för Lillån som trots massivt spelövertag och en kavalkad av målchanser bara vinner med 3-0 eller var det 2? Lillån tar ledningen i första halvlek efter ett mönsteranfall, där vår vänsterback Elli gör en offensivraid på kanten och frispelar Kvist i straffområdet som bara har att sätta till foten. Lillån bjöd på många fina spelkombinationer och kommer till många fina målchanser. Men... vi är alldeles för okyliga i hett läge och bränner chans på chans.
Det är i princip ett lag på banan vilket resultatet borde visat betydligt  tydligare än det gör. I andra halvlek sätter Sätre tvåan och Mia trean undrar om den inte gick mellan benen på målvakten, ja se där då blev det 3-0 då, var väll det vi trodde, prov på lite kyla iallafall från två rutinerade tjejer.
Vi spelar matchen en riktigt het sommardag och gör det riktigt bra, visar prov på fin fotboll. Tycker att vi ska vara väldigt nöjda med passningsspelet och trepoängaren, sen får vi fundera över varför vi inte kan behålla lugnet även i det sista momentet när bollen ska nätas, för fram dit gör vi det så bra.
Bra inställning idag alla nästa match är det derby och då hoppas jag att alla och då menar jag alla gör allt för att plocka fram det där lilla extra.

Dagens höjdare: Jag tycker återigen att Calle gör en jättebra match som balansspelare denna gång största delen av matchen. Hon sopar bakom de för dagen två offensiva mittfältarna ruggigt effektivt och resolut.

Dagens magplask: Jag har lovat att gå på extra träning på onsdag för att öva på vad en lagkapten förslagsvis säger efter matchen när man har vunnit "ett fyrfaldigt leve för segern vi leve", tack Nisse för hjälpen så det blev hurrat och för att du ställer upp som extratränare på onsdag.