Segerns sötma fick en besk eftersmak

GSBK - Lillån 3 - 1

Efter två inledande segrar sedan matcherna åter dragit igång efter uppehållet blev det stopp. Besvikelsen, på domaren, på fult spel, på ledaren i motståndarlaget som uppträdde pinsamt dåligt, är stor efter matchen. Men den största besvikelsen för mig ligger ändå i det egna spelet det vi själva kan påverka. Första halvlek är okej, den är tämligen jämn och vi hade faktiskt haft chansen att punktera matchen första tio minutrarna med lite tur. Men det är ingen sådan match där vi har tur. Straff eller inte? På bollen tycker Maria, på spelaren tycker domaren med lite "tur" hade domaren kanske också tyckt att det var spel på bollen. Men återigen det är ingen match där vi har tur det är en match där bollen går stolpe ut. Men om motståndaren vinner med 3 mål mot 1 så inser jag till slut att de förmodligen var det bättre laget just idag. De klarade uppgiften bättre än oss även om det tar emot att säga det.

Det finns bara en sak att göra, gå vidare, och lämna matchen där långt borta i glömskans land (för det finns bara en sak som är värre än att förlora och det är att åka långt bort i helsefyr och förlora det är så j-la långt hem efteråt).

Kan man ändå hitta någon höjdare en sådan här dag? Tja ytterliggare en lobb från Mia, inte en sådan höjdare som i fredags, men det speglar väl liksom lagets prestation för kvällen.

Dagens magplask eller ska jag säga bakslag? Någon åker hem med Mias byxor och dessutom har hon inga trosor med sig... Kommentaren i bilen hem jag vill inte upprepa, det var inte rumsrent men något som har med snigel att göra. (Jag vill bara poängtera att hon hade byxor på sig hon åkte inte hem naken även om det hade varit lite roligare kanske inte för Leffe som körde men för oss andra).

... och naturligtvis förlusten, S K I T, S K I T, S K I T!!!!

Så nu när jag fått detta ur systemet så ska jag även glömma matchen och gå vidare, raka vägen till sängen och drömmarnas land. Vi ses imorgon vi som är hela!

God natt om man köper en tv ska den helst vara platt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

herregud.. vad tål ni inte?

2009-08-20 @ 14:57:22
Postat av: Joens pappa

HE-HE! En klockren och ödmjuk analys av matchen! Men vi som tillhör en förening utan fallskärmar och livlinor är stolta över att vara oberoende andra föreningar. Dessa ickeföreningar kan när som helst plocka in en eller flera värstingar för att snygga till siffror eller rädda upp en situation som börjar bli pinsam. Lillån FK dam är typ oberoende girlpower i lite äldre tappning!

2009-08-21 @ 18:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0