Fredagkväll

Jag lovade ju att återkomma med något klokt, men jag har precis insett att det klokaste vore att låta bli. Så i vishetens anda, i de kloka rådens tecken dyker här inga rader upp. Mestadels för att jag inte har något klokt att säga. Sofia må betyda visdom men det är ju inte alltid att man kan göra skäl för namnet... Fredagkväll är ett sådant tillfälle.

Jobba rak vecka innebär att du är mer eller mindre död på fredagkvällen. Älskling ska vi göra något kul... NEJ, jag ska ligga i soffan och titta på IDOL, det är så roligt som det kan bli en fredagkväll. Det här var en hypotetisk fråga det förstår ni väll. För det första skulle Mattias aldrig fråga den frågan en fredagkväll när Örebrohockey spelar match (han vet att Idol går före). För det andra skulle han aldrig använda de ordvalen, älskling ska vi.

Vi har för stunden tappat bort de orden ur vokabuläret, vänta lite nu, för stunden. Jag kan inte minnas att jag blivit kallad älskling någonsin. Kanske på fyllan någon gång i och för sig. Jaja, det var mer det här tillsammans jag syftade på. Vi är så tråkiga vi gör inget roligt, vi har pengar på banken och där sitter dem och ruttnar. Allt handlar om JAG GÖR, går jag ut är det med mina kompisar. Mattias går ju fortfarande inte ut han går på O´learys och det räknar han inte som utgång, det måste finnas dansgolv för att det ska räknas. Mig veteligen har han aldrig sett ett dansgolv en mindre närmat sig ett någonsin oavsett vilken krog han befunnit sig på så frågan är om han någonsin gått ut? 

Fast mest gör vi inget vi återhämtar oss efter veckan som gått. Oktober och november är späckat med släktkalas alla fyller hit och dit och det är väll i och för sig trevligt, men det finns väll övrigt att önska. Åka på en resa, gå på bio, spela alfapet, mysa (haha fick för mig att jag skulle slå upp ordet mysa i wikipedia för jag har glömt bort vad det är, vet ni det fanns inte... inte mysigt heller men ordet membran fanns; 

Ett membran är en tunn hinna eller skiva. Membran av olika sorter finns i maskiner och kemiska apparater. I högtalaren skyddar membranet själva innehållet från att gå sönder eller skadas, samtidigt som det vibrerar med ljudvågorna. Kring membranet uppstår då ljudvågor som uppfattas av örat.

Membran i växt – och djurceller finns av olika slag, varav de viktigaste är cellmembranet som omsluter cellen. Nästan alla cellens organeller avskiljs från omgivningen av ett membran)

Inte konstigt att man glömmer bort att mysa när ordet till och med är bortglömt i ordböckerna...

Nä, man får kanske lägga manken till jag kan ju inte påstå att jag inbjudit till något vidare mys heller direkt eller haft några resor på tapeten. Och nu är jag så mätt efter fredagskvällens pizza och så lite smågodis på det så vem fan orkar mysa då. Jag tror jag går och lägger mig med en bok istället. Tror förresten jag hör Mattias snarka från TV-rummet. Det är det här som kallas att trivas och vara trygga med varandra...

Jag ska nog gå och ge Mattias en kram och en puss iallafall då har jag ju bjudit till lite iallafall, det är nog allt jag orkar idag, sliten efter en hård arbetsvecka som man är. Jag kanske chockar och slänger in ett godnatt älskling! Det skulle vara grejer det.

Förresten, ni vet hon Petra Mede, hon ger samlivs tips på TV-programmet Cirkus Möller, idag handlade det iallafall om hennes man som la sina strumpor överallt och så ställer hon en retorisk fråga om man tror att det hjälper att gnälla och det gör det ju naturligtvis inte så istället skrider hon till handling och lägger strumporna under bilhuven så bilen inte startar och sådär eftersom bilen är mannens bästa vän. Detta får sedemera hennes man att börja lägga strumporna i tvättkorgen och hela deras samliv blir ju mycket bättre förstås. 

Känner ni igen det? Jag gjorde det verkligen och jag såg hur det började arbeta i Mattias hjärna helt febrilt. Var skulle han lägga alla mina kringspridda strumpor som han hittar i fotänden på soffan på golvet under skrivbordet, vid fotänden på sängen, i badrummet, så jag skulle lära mig att lägga dem i tvättkorgen, i datorns hårddisk kanske?

God natt på er och sov gott ett visdomsord ska jag bjuda på iallafall, jag fick just lite magknip och om ni skulle få det gör då som jag gå på toaletten... då löser det sig...

Dagens höjdare: jag ska jobba 80% från 1 januari till 1 september bara för att jag kan, coolt...
Dagens magplask: kommer snart... fy vilken bajshumor, det märks att det är fredagskväll ribban ligger lågt, så lågt, såååå lågt...


Puss och kram köp en tiger som är tam... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0