Star wars

Härom morgonen blev jag så där glad och varm när jag vaknade som man bara kan bli när man har världens sötaste goaste lilla unge.
-Mamma, har du sovit gott!
En underbar mening att vakna till. Jag tror jag återgäldade lyckan idag när jag inhandlade ett stycke väst till Kalle. Ända sedan två veckor tillbaka när han såg kompisen Lukas i täckväst har han velat ha en egen, så idag slog jag till. Och lyckan blev total då det inte bara vara en täckväst det var en "starwars täckväst". Det kan ju inte bli bättre.

När vi stod och köade på ICA idag efter att ha lagt i diverse nödigt och onödigt i vagnen frågade Kalle mig,
-Heter du Yoda?.
Varvid jag svarade nej och följdfrågan löd då från Kalle,
-Heter du Darth Wader?
Killen som jobbar på ICA som jag trodde bodde granne med min mormor fast han inte gjorde det för det var en dubbelgångare gick och smålog åt konversationen.
Jag viskade lite försiktigt efter att ha försäkrat mig om att det inte stod någon precis bakom som kunde höra.
-Du vet ju att mamma vill vara prinsessan Leia.

Idag lyssnade jag på Sören Olsson en utav papporna till Sune och Bert böckerna ni vet. Han var bra, han hade ett sunt perspektiv på livet men det som fastnade mest var när han berättade om den mest onödigaste av alla känslor han kände till. Oro, när sa du senast till dig själv. Jaha oj, det blev inte så men det var ju iallafall bra att jag gick och oro mig en vecka innan. Det gick ju bra det här vilken tur att jag har oroat mig...
Han har ju rätt vi vet ju inte vad som ska hända vi är ju inga siare. De flesta av oss iallafall sen finns det väl alltid några Saidor och diverse som ser in i framtiden. Men det är ju ganska skönt att inte veta. Vi vet inte om det är bra eller dåligt det enda vi vet som Sören sa, är att vi inte vet.

Nu sjunger min gullevän bä bä med sin pappa, som han tycker sjunger lite dåligt eftersom han blir påhejad,
-du ska sunga nu, du ska sunga nu.
Nej, dags att dra ett strå eller två till stacken jag har varit och tränat och jag anar en viss tendens till irritation, har varit borta en del den här veckan.

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0