En glödande halvlek

ÖSK-Lillån 1-5

Första halvlek är riktigt bra vi avgör matchen och i andra halvlek är det bara att stänga för ÖSK.

Det är kul att spela i Lillån nu. Alla gör det dom ska och några gör till och med mer än det som förväntas och det är just det som är receptet på framgång. Alla plockar fram det där lilla extra. Det var så j-la skönt för den här matchen vinner vi så rättvist vi är det bättre laget.  I första halvlek glöder vi.

Sen går det aldrig att slappna av mot ett sådant lag som ÖSK, de är bollskickliga och de vill gärna trilla boll. Men vi gjorde det svårt för dem även i andra halvlek. Loket tuffar på!

Det var trångt på vänsterkanten, men det skapade å andra sidan utrymme för kvisten på högern och hon var som vanligt snabbast. Sätre gör som hon brukar en bra match och med dagens två mål blir hon nog svårslagen i den interna skytteligan. Ett på nick, perfekt timing och så sitter den bakom målisen i nätet. Det andra är kanske ett inlägg men det går stolpe in i mål från riktigt snäv vinkel, mycket snyggt iallafall. Själv står jag för två mål i kvällens drabbning, två riktigt sköna träffar, ett på hörna, inåtskruvad som går direkt in. Det andra är på frispark jag tar i och skjuter och den seglar in i mål... Sista målet är ett riktigt viljemål, där både Sarah och Kvist rusar mot mål för att forcera in bollen, Kvisten når bollen först och det femte målet för dagen landar bakom en f.d. Lillåspelare i målet :-).

Jag har blivit riktigt rutinerad på hurrningscermonin efter vinst, dock hade Leffe en liten nyhet att komma med  idag. "Folkets jubel"! Det var... spännande...

Ni är så jäkla bra tjejer, jag är stolt över att få vara lagets kapten. Det som väntar framåt nu kan bli riktigt, riktigt roligt om vi kan fortsätta hålla fokus, motivation, vilja, jävlar anamma, kvalitet... F-n tjejer nu kör vi tre matcher kvar vi ska inte stå efter sista matchen och känna att vi inte gjorde allt vi kunde, är ni med mig?

Dagens höjdare: Vi vinner igen...
Dagens magplask: Fan va det dröjer med matleveransen från... da da da da daaa I´m loving it...

Puss och kram... nä jag kommer faktiskt inte på något mer rim så bara puss och kram.
 


Kommentarer
Postat av: Leffe

Bra jobbat chefen!



Kan hjälpa dig med rimmet idag!



Puss & Kram.. folkets jubel.. för Lillån Dam!! Hehe

2009-09-13 @ 20:59:28
Postat av: Fia

jamen, lysande! hehe

2009-09-14 @ 09:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0