Stolpe ut för Lillån i gårdagens möte...




 Sköllersta - Lillån 2 - 0



Sköllerstas nummer 18 blev matchavgörande. Ett bittert nederlag för Lillån som arbetade sig in i matchen och efter 22,5 min höll jämna steg med Sköllersta resten av matchen. Totalt sett kanske Lillån till och med hade de bättre chanserna. Särskilt i vissa delar av andra halvlek som var riktigt bra då Lillån satte Sköllersta under rejält tryck. 
Sköllersta var effektivare, Lillån hade fler av de kvalificerade chanserna.
Hörnstatistiken lär ha slutat i Lillåns favör och trots flera fina hörnor hittade ingen in i nätet.
Ribba, stolpe ut, och missat friläge blev istället resultatet. Trots förlusten en väl genomförd match av samtliga.

Coachens kommentar i gästboken är ju bara att instämma med. "Väl genomförd match igår. Vi hade inte behövt tur för att lugga sköllersta på poäng. Vi hade behövt lite mindre otur!"

Dagens höjdare: Pernillas dragning som ställde henne helt fri med öppet mål, dessvärre blev det en höjdare i ribban. Kul att Kvist är tillbaka målen lär komma. I backlinjen kämpade alla och slet men ett extra plus till Calle som gör det bra trots ovan position. Kul att ha med Elin en ung Lillå talang som gör A-lagsdebut och gör det jätte bra.

Dagens magplask: Förlusten smakar surt förstås, något som nästkommande motståndare kommer att få känna på då ett revangesuget Lillån kommer att ställa upp sig på hemmaplanen på söndag för att möta Yxhult.

så tills dess...

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha du var tvungen att skriva med mitt snygga misstag^^ haha hoppas på minde otur på söndag :P

2009-08-08 @ 11:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0