Kanske en elefant?

Gud, jag är så gravid...

Smärta i ljumskarna, kan knappt röra mig längre. Jag är som "the flying dutchmen" i pirates of carribean, ett gammalt sjabbigt vrak som andäktigt skrider fram... fast inte så snabbt förstås.

Får emellanåt lite småpanik när jag inser vad som väntar... dvs. en förlossning. Asså shiiit!

Emellanåt får jag en pirrande känsla av förväntan... Det ända jag inte får emellanåt är värkar.

Undrar hur det funkar att bli igångsatt jag får googla som jag brukar.

Jag vill passa på att tacka några vänner för den här tiden som trots allt snart ska vara över.

Tack Gaviscone för ditt stöd under cirka 15 veckor. Då halsbrännan inte var att leka med underlättade du för mig fast du kunde inte göra det utan att lämna efter dig en bitter smak. Du hade det inte riktigt i dig att vara god.
Därför träffade jag Rennie och efter det är jag rädd att det inte fanns någon väg tillbaka. Rennie har varit god hela tiden, faktum är så god att jag inte vet om jag kan avbryta mitt förhållande till Rennie. Rennie har och är ett tag till ett gott stöd, dock vänstrar jag lite med Omeprazol också men jag tror Rennie förstår. Omeprazol är lite starkare och kan ta tag i de där lite större problemen.

Ett stort tack också till Pajala som med sin gröt räddat mig från stenhårda tider då inget annat fungerade. Tack också till Easy breath som förföljt mig som ett plåster på näsan under de allra flesta av mina nätter sedan vecka 25.

Stammis på apoteket fick VIP kort, vilket innebär att jag kommer in gratis och går före i kön. Det är jag och Viola 92 som har VIP på ringgatan, extremt svårt att få.

Dagen är ju inte slut ännu så jag hoppas fortfarande...

Hoppas att han förstår att han inte är någon elefant och inte behöver vara kvar där inne längre du är klar, kom ut nu!!!!

Puss och kram om det nu är en elefant hoppas den är tam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0